Logg 12.06.24

Thur: Hermannsåsen

Trimmingser: Rønnaug, Sylvin, Judith, Kari, Aase. Anne-Grethe, Johanne, Elisabet, Pia og Turid (10 stk)

Oppmøte: Sallirsalen kl 1900

Vær: Overskyet, lett tåke og ca 12 grader

Føre: Tørt

Tidsbruk: 1 time og 40 minutter

Loggfører: Turid


Kommentar:

Siden været ville ha oss i lavlandet valgte vi en ny ti-på-topptur. Hermannsåsen viste seg, som vi hadde lest oss til, å være en kort thur. Etter 35 minutter var vi på toppen. Vi fulgte stien videre i 20 minutter til (ti minutter på tilbakethuren). Da var det slutt på den. Vi gikk opp på høyden og nøt utsikten før vi vendte tilbake. Som vanlig var vi glade og fornøyde da vi kom til bilene igjen. 



I Johanne sin bil hadde alle fått på seg en larva, Elisabet hadde omså hvor mange. Vi lurte på hva slags larver det kunne være. De var svarte. Johanne hadde observert at de spiste blader.  


 Logg: 05.06.24

Thur: Movikhammaren

Trimmingswer: Elisabet, Hege. Reidun, Johanne, Aase, Britt og Turid (7 stk)

Oppmøte: Parkeringsplassen på Skjelnan kl 1900

Vær: 18-20 grader, sol fra nærmest skyfri himmel

Føre: Tørt

Tidsbruk: 2, 5 timer

Loggfører: Turid


Kommentar:

I nydelig sommervær og bare legger rusla vi oppover bakkene. Stien var så godt som opptørka etter vinteren. Nesten ingen snø oppe på platået heller. Rein og skjær kosethur som alle var svært så fornøyde med. Elva var relativt stor og det ble noen fotopauser på thur ned.






 Logg 29.05.24

Thur: Rekvika

Trimmingser: Guri, Anne, Judith, Tove, Johanne, Aase, Kari, Kirsti og Turid (9 stk)

Oppmøte: Ved veis ende i Skulsfjorden kl 1900

Vær; Sol og shortsføre

Føre: Tørt og fint

Tidsbruk: ca 3 timer

Loggfører: Turid


Kommentar:

Tradisjonsthur til Rekvika. I Rekvika er det alltid godt vær. Denne gangen var det ekstra godt. Vel framme heiv baderan seg i havet uten plask og med lyden skrudd av. Det var nærmest forlokkende for oss som ikke hæres slikt. Noen må jo dokumentere også. Vi fyrte bål, noen stekte pølse og noen koste seg med medbragt frukt, nøtter og annen snacks. Tilbaketuren gikk uten heftelser av noe slag. En ++ thur tror jeg vi alle er enige i.