Logg 29-30052010
Tur: Anne si hytte på Senja
Trimmingser: Anne, Johanne, Torhild, Elisabet og Turid
Oppmøte: Hurtigbåtkaia i Tromsø kl 1400
Vær: Strålende sol, 15 grader
Føre: Rynkefritt hav
Loggfører: Turid

Kommentar:
Anne inviterte trimmings til hytta si på Ytre Årnes på senja. Tusen takk til ho. Det hører også med til historia at Anne hadde fått seg en kraftig kink i ryggen, men valgte å holde fast på invitasjonen. 4 damer stilte opp på hurtigbåtkaia med sykkel, mat, klær, vin og godt sinnelag. Fra Lysnes skulle vi sykle 15 km til hytta. Kjea på sykkelen til Turid rauk og da tar man i bruk de alternativene som er tilgjengelige. Denne gangen var det apostlenes hester. De andre tok bagasjen og Turid tok med seg selv og gikk. Johanne og Torhild kom med en ekstra sykkel da det var et par kilometer igjen av spaserturen. Det gjorde godt for litt asfalttrøtte ben.
Lørdagskvelden tilbragte vi på hytteplatten med nydelig grillmat og vin. Kaffen tok vi i fjæra med sjokolade og frost til. Der ble vi til sola gikk ned. Lyset var vakkert og trimmingsene høy. En fantastisk kveld hvor vi alle var enige om at dette var å være lykkelig!
Søndagen var vi på sansetur i fjæra, spiste god mat og hadde det hyggelig. Anne hadde en ekstra sykkel på hytta slik at vi alle sykla tilbake til Lysnes for å ta hurtigbåten hjem igjen kl 2115.

Ingen kommentarer: