Logg 17112010
Trimmingser: Beate, Marianne, Torhild, Anne, Elisabet, Kirsti, Monica, Aase, Johanne, Guri, Hilde og Turid
Tur: Rundt om kring fra Alfheim og nordover
Oppmøte: Alfheim svømmehall kl 1930
Vær: Klart, måneskinn, frisk bris og og 2 minusgrader
Føre: Glatt
Tidsbruk: 1 time og 45 minutter
Loggfører: Turid

Kommentar:
Noen møtte med pigger og noen uten. Hilde rakk akkurat en tur i grøfta før vi kom fram til start. Torhild som er en flittig og fornøyd bruker av piggsko stilte denne gangen uten. Hun er med andre ord ingen pingle når det gjelder. Johanne hadde for første gang pigger under sine ben. Og her var det mannen i huset som hadde tatt affære og sørget for at fruen i huset var skikkelig skodd. Guri hadde med seg en herre på fire ben. Selv om det ikke står noe om det i vedtektene tillater vi at hannkjønn som går på mer enn to ben kan være med på tur. Mikke får dermed tillatelse til å være med på trimmings når han måtte føle behov for det.

Turen gikk via Prestvannet over Storskogåsen, tilbake over Vallhall, opp til Charlottenlund, gjennom lysløypa, forbi Prestvannet igjen, ut i Langnesbakken og tilbake til start. Det hører med til historia at alle kom seg helskinna hjem.






1 kommentar:

Guri sa...

Hei Trimmingsdamer!

Som ny i gruppen vil jeg bare si at det er en sann glede å kunne være med gruppen på tur. Siden min firbente herremann er godttatt som medlem i gruppen, vil han heretter delta så fremt vær og føreforhold tillater det. Skiturer må han desverre takke nei til pga grunn av lengeden på bena (veldig korte!)

sees i Kaldfjorden i morgen!
Guri:-)