Logg 12012011
Tur: Lysløypa på Tromsøya
Trimmingser: Anne, Johanne, Hilde, Turid, Guri, Marianne, Torhild, Grete, Maria, Vibeke og Merethe
Oppmøte: Charlottenlund kl 1930
Vær: Klart, -12 grader
Føre: Blå extra og/eller grønt
Tidsbruk: 2 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
Anne og Johanne gikk tur-retur folkeparken og startet en halv time før oss andre. Sprekt gjort!
Etter at Bo i Nord-folket hadde kommet opp bakkene, ei forvirra Grete med bil i unnabakke (batteritrøbbel) og damene fra Folkeparken hadde kommet til oppmøte tok vi fatt på løypa nordover. Grete hadde dårlig gli og gikk både opp og ned bakkene. Ho fikk mest trening på denne turen. Vi gikk til Hamnabakkene hvor vi valgte å snu. Ved Trykkvannsbassenget gikk vi inn på hundeløypa. I skogen fikk vi mange magiske øyeblikk. Det lå tåke over sundet som bylysene malte rød-orange. Nordlyset vinka til oss i lag med millioner av stjerner og greinene på trærne var hvite av tykt rim.

Det å gå ut av lysløypa ga mersmak og vi gjentok suksessen når vi kom til Tromsøhallen med å gå igjennom skogen til Bo i Nord og videre til utgangspunktet. Underveis ble det en del fall. Vi hadde så mye å se opp på at føttene levde sitt eget liv. Vi er heldige som fortjener alt dette vakre, flotte, fine!

1 kommentar:

Johanne sa...

Kommentar fra inspirerte Trimmingser ! Anne og jeg startet altså kveldens tur fra museet. Anne hadde tatt skia på nakken og jeg tok skia på sparken for å komme til startpunktet. Litt feilberegning på avstand og tid, men flere hadde tidsnød så de presise stod bare tålmodig ventende da vi kom. En flott tur med gjengen, ikke minst hundeløypeturen sikkert guidet av Torhild, gjorde kvelden til en flott opplevelse, igjen !
Anne og jeg hadde samme retur og hadde vel tatt ut det meste til vi kom oss hjem. Vel fornøyde ! Trimmings får oss til å yte max en onsdagskveld i mørketida i minus 12grader !