Logg 23022011
Tur: Skulsfjorddalen
Trimmingser: Sidsel Aa, Tone, Marianne, Grete, Monica, Anne, Johanne, Elisabet, Hilde, Torhild og Turid
Oppstart: Grendehuset kl 1930
Vær: Delvis skyet oppholdsvær og 3-5 minusgrader
Føre: Bomullsføre og blå extra
Tidsbruk: 2 timer og 15 minutter inkludert pause
Logfører: Turid

Kommentar:
Ved oppstart satte de fleste av oss hodelyktene på. Vi gikk noen hundre meter opp i dalen på oppkjørte spor før vi tok av til høyre for å gå mot Skulsfjordvannet. Grete som var den eneste av oss som hadde peiling på hvor vi skulle hen gikk først. Føret var lett og fint å gå på uten oppkjørte spor. Da vi gikk over vannet drønna det godt i snølagene. Torhild og Hilde likte det dårlig og brøt vedtektene med å øke farta til 2 fastlandsknop. Vel over vannet gikk vi et lite stykke opp i bakken for å pause inne i gammen. Et riktig så koselig sted å drikke og spise medbragt i. På nedtur valgte vi å gå til den oppkjørte løypa for så å suse ned bakkene til Grendehuset igjen.
Trimmings fornektet seg ikke denne gangen heller. Johanne, Elisabet, Hilde og Turid hadde mye å snakke om på den siste biten og passerte grendehuset uten å registrere det. Nesten nede ved hovedveien gikk det opp for oss at vi hadde kommet litt for langt.
Vi har hatt mange flotte turer og jeg (Turid) skulle ønske at det var en P i trimmings som kunne stå for priviligert. Vi er priviligerte som fortjener de opplevelsene vi gir oss selv hver onsdag.

Ingen kommentarer: