Logg: 3032011
Tur: Tromsdalen
Trimmingser: Hilde, Anne, Monica, Kirsti H, Elisabet, Torhild, Sidsel Aa, Tone, Marianne, Beate, Grete og Johanne ( 12 stk)
Vær: -3 og opphold mellom snøbyger
Føre: Nysnø, blå extra og litt mildere varianter ble underveis anbefalte smørninger, det var definitivt ikke rødt føre, tapen klabba også.
Tid: 2 timer
Loggfører: Johanne

Kommentar:
Nysnø i løypa og noen mennesketråkkede spor. Varierende feste og gli for trimmingsene. Det ble noen stopp for å bedre på forholdene og aktuelle smørninger ble behørig diskutert. Hvor er smørningseksperten? Vi trenger deg! Ved vending Dalheim kom temaet opp om ikke det var på tide å komme oss videre opp i dalen og vise vår forhindrede daglig leder at vi kan gå på egen hånd. De fleste tok utfordringen og tråkka oppover. Manglende detaljert lokal geografikunnskap gjør at loggfører støtter seg til Hildes angivelse at vi snudde "nesten ved tindfoten". Fin retur ned bakkene i nysnøen! Vel gjennomført tur i rimelig godt lys. Våren er her, og vårturen til gammen står vel snart for tur? (Fjorårets logg sier 14.04)

1 kommentar:

Turid sa...

Er det noe jeg ikke er i tvil om så er det at trimmingser kommer seg omså hvor hen og omså hvor langt uten daglig leder!

Og så er jeg kjempeglad for at vandrepoklalen står i mitt hjem! Jeg ble meget overrasket da den og "frosten" ble overbringt av foreningens torpedo.
Takk for omtanken som ligger i at jeg skal ha den.