Logg 26102011
Tur: Skulsfjorddalen
Trimmingser: Camilla, Anne, Guri, Turid, Randi, Johanne, Kirsti H, Maria, Vibeke, Tone, Torhild, Sidsel, Grete og Beate (14 stk)
Oppmøte: Grendehuset i Skulsfjord
Vær: Klart, stille og 5-6 grader
Føre: Tørt, litt myrlendt
Tidsbruk: 2 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
Camilla var på sin første trimmingstur. Velkommen til ho!
Etter å ha gått et par hundre meter ble alt menneskeskapt lys (bortsett fra hodelyktene) borte og en fantastisk stjernehimmel med nordlys fikk komme til sin rett. Som vi trimmingser alltid gjør når vi ser på stjernehimmelen lurer vi på hva det er vi ser. Vi finner det ut og glemmer det til neste onsdag. Denne gangen hadde Guri med seg en duppedings av noe slag som hun kunne peke på stjernene med og så fikk hun opp på skjermen hvilken stjerne vi så. Det er rett og slett fantastisk med alle disse instrumentene som er kommet for å hjelpe oss. Nå trenger vi hverken hukommelse eller retningssans. Med alle hodelyktene så vi ut som et luciatog som hadde tatt feil av datoen, men det sa ikke instrumentene noe om, så da gikk vi bare. Vi snudde et lite stykke før vi kom ned til Kvaløyvågen. Her hadde noen laget bord og benker. En treboxershorts lå alene for seg selv på en stein. Grete mente den hadde en teknisk feil siden lillekaren stakk ut av sida. Mulig det var derfor den lå der??
Etter mye filosofering på høyt plan returnerte vi tilbake til bilene. En sjelden vakker tur med en sjelden spektakulær himmel. Trimmigser er søkkrike!

Ingen kommentarer: