Logg 08082012
Tur: Sollidalsaksla
Trimmingser: Turid, Hilde, Randi, Aase, Anne-Grethe, Kirsti S, Sidsel Aa, Merethe, Tone, Torhild, Grethe, Johanne og Aase (13 stk)
Vær: Lettskyet, delvis sol
Føre: For det meste tørt
Tidsbruk: 3,5 timer
Logfører: Turid








Kommentar:
Ved oppmøte opplyste Torhild om at Kirsti muligens hadde tjyvstarta. Mistanken ble forsterka da en av bilene som sto ved Ostesteinen lignet veeeldig på hennes. Torhild kunne også meddele at Sidsel muligens kom fem minutter for sent. Da fem minutter var gått og ingen Sidsel var å se startet vi på oppstigninga. Etter at de første bakkene var unnagjort dukka Sidsel opp i meget godt driv. På veien hang det ei grein over stien. Torhild kunne ikke la være å ta noen armhevinger i den, både på oppover- og nedovertur.
Et stykke etter at vi hadde forlatt skogen kom vi til den naturlige sluken som ble oppdaget på samme tur i fjor. Vannet var stille da vi kom, men etter ei stund dannet det seg en strømvirvel i vannet til ære for oss.  Dagens fotograf var Hilde som foreviget øyeblikket. Hilde fotograferte også gruppa som helhet. Grethe sliter litt med å oppføre seg som en veloppdratt dame på bilder. Dette kommer tydelig fram på et av bildene. Litt lenger oppe i bakkene fant vi ei sprek og fornøyd Kirsti som hadde kosa seg alene oppover bakkene.
På toppen ville Anne-Grethe og Sidsel sitte litt lengre. Resten av gruppa fikk det for kaldt og begynte litt før på nedstigninga. Det gikk imidlertid lang tid før vi så noe til baktroppen og ledelsen måtte telefonere til dem. Da var damene i godt driv på  tur til Ramfjord. Mulig det var en happening der, men det avslørte de aldri for oss andre. Vi hanka damene inn igjen og alle kom helskinna og i samla tropp ned igjen. Denne turen er en av Trimmings sine høydare og det var en meget fornøyd gjeng som forlot Ostesteinen.

Ingen kommentarer: