Logg 19122012
Tur: Juleavslutningstur til lavvone i Tromsdalen og gange rundt juletreet i Conrad Holmboes vei 28a
Trimmingser: Aase, Grete, Vibeke, Mona, Kirsti S, Merethe, Torhild, Sidsel, Kirsti H, Elisabet, Anne, Guri, Hilde, Johanne og Turid (15 stk)
Oppmøte: Parkeringsplassen ved kirkegården øverst i Tromsdalen kl 1830
Vær: Klart, måneskinn, vindstille og 3-4 minusgrader
Føre: Snø, is og begge deler om hverandre
Loggfører: Turid
Tidsbruk : 3 timer

Kommentar
Første akt:
Denne gangen stilte alle trimmingsene med sekk på ryggen. Sekkene skulle vise seg å være innholdsrike. Cirka halvparten tok strake vegen til lavvoen mens den andre cirkahalvparten gikk opp på andre sida av elva. Vel framme ved lavvoen var ikke de andre kommet opp enda. Det viste seg at de hadde støtt på heftig føre bestående av store issvuller som måtte passeres med stil. Hilde hadde piggsko i sekken og måtte foreta skobytte. De andre hadde pigger som måtte monteres på sine sko. Det ble straks konkludert med at vi skulle gå på andre sida av elva tilbake. Der var det ok føre.
Etter et øyeblikk eller to og mange flittige trimmingser hadde vi bål, og ved nok til å bli der natta over. Opp av sekkene kom bokser av alle varianter. Innholdet var også meget variert. Julens første sukkerkick var et faktum. Etter at vi hadde nytt alt godt øvde vi på julesangenene. Vibeke hadde noen forslag der hun prøvde å rokke ved reportuaret som var bestemt på julekortseminaret. Forslagene ble ignorert. Før vi gikk ned bar vi overskuddsveden tilbake til der den hørte hjemme.

Andre akt:

Conrad Holmboes vei 28a var pyntet med bøttelykter og byens vakreste juletre. Når juletreet hadde fått matte oppå ledningene var det klart for gange rundt det. Våre fire første innøvde julesanger ble framført mens vi gikk rundt treet. Den siste sangen ble framført i stillstand. Nordnorsk julesalme fortjener høytidelighet. Vidar kom også ut for å høre på. Han syntes vi var langt bedre enn i fjor. Han mente til og med at vi burde filmes for salg, muligens i innland og utland. Damene ble invitert inn på gløgg. De som ikke var sjåfører fikk en skvett med akevitt med dill til å spe ut gløggen med. Etter dagens flotte trimmingshappening kan jula komme. Etter den er vi klare for omså hvor mange turer!









Ingen kommentarer: