Logg 12062013
Tur: Åsfjellet
Trimmingser: Randi, Turid, Hilde, Johanne, Anne, Elisabet, Kirsti H, Monika, Guri, Mona,
Kjellaug E,Sidsel, Grethe, Tove og Marit (15 stk)
Oppmøte: Parkeringsplassen rett forbi skiltet til Skittenelv camping kl 1900
Vær: Sol, litt vind på toppen
Føre: For det meste tørt
Tidsbruk 2,5 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
Tove hadde rekruttert en ny trimmings, Grethe, velkommen til ho. Hovedintensjonen med denne turen var å markere at unge, spreke Randi hadde passert 60 år for noen få dager siden. Før vi kom så langt måtte vi bestige toppen. Det var noen forsinkelser på startstedet på grunn av kaos i byen og små vansker med å finne oppmøtested. Både Kirsti H og Guri var kommet tilbake fra reiser langt borte, henholdsvis Australia og USA. Vi andre lurte på om de fortsatt snakka norsk? Det gjorde de, til og med flytende! På veien oppover slo ca 1 million lauvmark følge med oss. Trimmingser har godt tempo og ved skoggrense ga de grønne opp. Ingen sørget over det. På toppen sang vi bursdagssang til Randi, ho fikk sine Gazavotter som hun ble glad for. Johanne hadde med nasjonaldrikken vår, frost, som alle som ikke kjørte fikk en dram av. Hilde hadde tatt med kaffe og kopper til alle pluss et flagg som Randi fikk på kaka si. Undertegnede hadde med bursdagsmuffins. Det ble ei riktig så trivelig markering og en super tur. Hurra for oss!










2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!:) Er det mulig å hive seg med på dette? Hilsen Kvinne på 50 år som er glad i skog og mark, og synes dette ser flott ut!

Turid sa...

Du ervelkommen til å være med i Trimmings. Send meg en mail til turisaks@gmail.com slik at vi får vite hvem du er og du får vite hvor turene går. På onsdag den 26. juni skal vi gå på Rundfjellet i Håkøybotn. Oppmøte kl 1900 på parkeringsplassen ved grendehuset i Håkøybotn. Det er bare å møte opp. Du skjønner sikkert hvem vi er.