Logg: 7.-8. september 2013
Tur: Helgeseminar i Beates residens på Jægervatnet
Trimmingser: Beate, Tove, Mona, Elisabet, Hilde, Kirsti H og Turid (7stk)

Kommentar:
Beate inviterte trofast til helgeseminar i hennes hus på Jægervatnet. Dama er ikke særlig skvetten og losjerer gjerne en skokk med skravleglade damer ei høsthelg hvert år.
Etter forkost på lørdag la vi avgårde til Blåvannet. På veien fant vi store forekomster av einebær. Disse gikk det simpelthen ikke an å gå forbi. Rompene var høyeste punkt ei god stund mens hendene stakk seg på einekvister og bæra ble behørig lagt i poser, kopper og kar. Noen plukket forsyninger som var store nok til å vare livet ut. Tove som har godt trente "soppøyer" fant kantareller på veien. Kirsti fant også rødskrubb på oppover- og nedoverturen. Alle disse naturproduktene gikk senere i finnebiffgryta. Noen plukket også tyttebær som senere ble brukt til middagstilbehør og pålegg. Ved ankomst blåvannet blåste det godt og vi fant oss ei grop hvor vi nøt medbrakt mat og drikke. Blåvannet var like blått og nydelig som før. Noen regndråper traff oss på oppoverturen. Nedover fant de oss ikke.

Etter at vi, tradisjonen tro, hadde spist finnebiff og drukket kaffe med kaker til måtte det produseres kortsagt innlegg. Det ble produsert tre viktige innlegg. Alle er per i dag kommet på trykk.

På søndag slo godværet til. Sol fra skyfri himmel og fin temperatur. Vi måtte til Lenangsneset og hilse på logoen vår. Han sto der trofast og ventet på oss. Vi hadde en flott tur fra Ravika. Underveis fant vi mange fine tyttebær som for det meste havna i magen. Etter at turen var over dro vi tilbake i huset for å spise rester og shine huset. Atter en gang må vi takke fantastiske Beate for at vi får komme og føle oss hjemme i hennes koselige hus på landet.

Det ble tatt mange flotte bilder på turen. På bloggen blir det kun et lite utvalg.
















Ingen kommentarer: