Logg 14052014
Tur: Rekvik og Skulsfjord med innslag av bad og badstu
Trimmingser; Grete, Johanne, Mona, Hilde, Elisabet, Kjellaug, Torhild, Marte, Monika, Anne, Turid, Sidsel og Kirsti H (13 stk)
Vær: Snøbyger, sol, 3 plussgrader og ellers godthumørvær
Føre: Fjære, skog, sjø og asfalt
Tidsbruk: 3,5 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
Overskrifta er "herrlig" fra begynnelse til slutt. Grete inviterte Trimmingsene til Skulsfjord med bad i Rekvika og påfølgende badstu i sitt hjem. 13 damer kunne ikke motstå fristelsen. 6 damer motstod fristelsen til å bade i havet og 7 damer klarte ikke å la være. Grete, Johanne, Mona, Hilde, Elisabet, Kjellaug og Torhild sprang til havs og tok seg et raskt bad. Johanne og Grete tok seg et lengre bad. Hva er damen laget av?? Kirsti sto for god planlegging og hadde med seg jægermeister til de som kom på land. Sånt kan det bli medalje av. Medaljekandidat nr 2 denne onsdagen var Marte som  var invitertert med på feiring av to venninners levering av masteroppgaver. Marte sa: "Ja, takk begge deler". Og ga sine venninner beskjed om at hun skulle komme, men måtte bare gå på thur først!

Etter badet gikk vi gjennom skogen til Gretes hus og innstallerte oss i badstua. Vi var så mange at selv om vi satt tettitett måtte vi badstuepå skift. Mange godsaker vanket på bordet etterpå. Den største sto Gretes mann, Guttorm, for. Han hadde produsert de lekreste pannekaker til hele gjengen. Rett og slett fantastisk. Han får nok ikke medalje, men julekort, det får han. Medaljen får Grete! Under seansen ble det også markering av at Trimmings har fått 2 ferske femtiåringer. De fikk tildelt sine designskjerf og jubelen ville ingen ende ta!














Ingen kommentarer: