Logg 29102014
Tur: Lysløypa i byen og videre til Telegrafbukta
Trimmingser: Guri, Mona, Grete, Sidsel, Beate, Vibeke, Anne-Grethe, Monika, Elisabet, Johanne, Hilde og Turid (12 stk)
Oppmøte: Kafe Flyt kl 1830
Vær: Pessregn, regn og opphold av og til
Føre: Asfalt, våt mark, grusvei med store vanndammer og ellers ok
Tidsbruk: 4 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
Trimmingser hoster stadig opp nye og gode ideer. Dette skulle være en tur utenom det vanlige for å feire Hildes tilbakekomst etter at hun hadde syklet ferdig sine 850 mil. Nå må hun også gå! Ideen til å ta turen i byens lysløype kom Johanne med. Det var ingen som hadde problemer med å henge seg på den. Ved oppmøte på Flyt fant vi oss et bord som var stort nok til at vi kunne plassere alle trimmingsene der. Drikke med alkohol var tillatt, men det var ikke tillatt å sitte i ro og tømme glassene. Johanne beordret både knebøyninger og stolbytte underveis. Anne-Grethe som skal begynne å jobbe i Tromsø igjen var også en meget god nyhet, og det var svært hyggelig å ha ho tilbake i gåinga igjen. Det var også flott å ha Monika med igjen!

Neste stopp var nr 24. Her var det bestemt at vi måtte sitte ute. Her var det tillatt å røyke. Glass nummer to ble tømt. Johanne hadde kontroll på klokka og hvor lenge vi kunne sitte før vi måtte gå videre. Like før avgang viste Hilde trass og påsto at hun ikkeville gå fra stedet før ho har fått seg en røyk. Guri tok tak i saken og bomma en sigarett på nabobordet. Røyken gikk på omgang rundt bordet. Mye poffing ble registrert.

Kafeen på Hålogaland teater var siste kafestopp.Noen damer bevilget seg en prosecco og de fikk ei flott skål å drikke av. Humøret var absolutt på topp og plutselig hadde vi vært her også så lenge at vi måtte videre. Da var det klart for tur. Johanne hadde rekognosert løypa slik at vi kunne unngå å gå på trafikkert vei. Løypa gikk over grusveier, litt gjørme og gressletter før vi kom til autostradaen i fjæra i Lanesbukta På veienaltså ble det snakk om AFP. Det fant vi fort ut at det hadde lite med trimmings å gjøre. For oss er det AFT som gjelder, altså AvtaleFestet Thur.  I telegrafbukta ble det bål og mye god småmat og jægermeister. Fantastisk! Johanne som denne onsdagen hadde tenkt på det utenkelige hadde med seg musikk. Dessverre var vår koreograf, Anne, forhindret fra å delta, men vi danset trimmingsdansen så godt vi kunne. Etter denne seansen måtte vi pelle oss hjem. Klokka var blitt kveld. Alle var enige om at dette var en flott happening som fra nå av skal være en tradisjonstur siste onsdagen i oktober. Ære være Trimmingsdamer!  Denne ukas medaljekandidat var uten tvil Johanne.














Ingen kommentarer: