Enkelte av oss i Trimmings har av forskjellige grunner latt være å gå på ski på våre faste turkvelder. Kirsti H. har forespurt et par av de andre som ikke går på ski  om å være med, men det har ikke passet for dem, eller helsa har vært for skral. Kirsti og Sidsel har likevel kommet seg ut på tur. Vi synes at det bør komme med i bloggen.
25. februar:
Vi møttes på Elverhøy til vanlig vintertid kl 1930. Turen gikk over Skoglyst og videre ned gjennom Storskogen. Deretter sørover langs Anton Iversens vei under Valhall stadion og Idrettsveien. Vi runda kirkegården og kom tilbake til Elverhøy. Sidsel fulgte Kirsti til Holtbakken hvor våre veier skiltes, Kirsti til Fagereng og Sidsel via Åsgård til Bo i Nord. Dette er godt og vel en måned siden, så jeg husker ingenting om hvordan været var. Sidsel lovet å skrive blogg fra turen, men har glemt det helt til nå.
25. mars:
Vi, Kirsti H. og Sidsel, bestemte oss for å gå mot Hamna. Vi parkerte bilen ved siden av det store grossistlageret nederst i Ørneveien og la i vei nordover. Der er det gangvei/fortau og fint å gå. Vi passerte Solneset skole og gikk opp i boligfeltet langs Hamnaveien og videre langs busstraseen i Toftveien, ned til hovedveien igjen via Åreveien og sørover tilbake til bilen. Vi brukte ca halvannen time på turen. Et bra sted å gå tur og fint med en rute som vi ikke går mye.
1. april, men ikke aprilsnarr.
Tur langs lysløypa innover i Tromsdalen. Målet var å gå opp til Dalheim der det en gang var en gård med flere bygninger. Dette er en Ti på topp-tur for 2015. Sidsel husket at det hadde vært bygninger der før, men ingen av oss var helt klar over hvor det var. Vi fulgte beskrivelsen i heftet. Etter noe diskusjon om hvordan denne skulle tolkes, fant vi stedet. Det er jo ved den øverste sløyfa der vi pleier å gå fra sørsida til nordsida av Tromsdalselva! Vi fortsatte på nordsida, passerte lavvoen og videre tilbake til parkeringsplassen. Da hadde vi gått i drøyt halvannen time.
Traséen var godt preparert av løypemaskiner, så det var ypperlig å gå fottur. Vi møtte bare en skiløper og et par andre som gikk fottur. Været var lett overskyet, og for en gangs skyld vindstille. Deilig turvær. Kanskje den fineste fotturen på denne siden av nyttår. Nok en gang var det Kirsti H. og Sidsel som dro ut på tur. Vi prøver å holde oss i gang, men ser gjerne at vi får selskap av flere.
Hilsen Sidsel


Ingen kommentarer: