Lørdag den 4.juni kl 07.30 tok Anne, Kirsti, Elisabeth og Guri (med sykler) båten fra Tromsø til Finnsnes i det man kan kalle en regnfull morgen!!
Sykkelturen fra Finnsnes til Årnes tok oss 4 timer. På turen oppleve vi alle årstidene, inkl vinter med hagelbyger. På Gibostad tok vi et stopp på den lokale landhandelen hvor de solgte ferske bakevarer og varm kaffe!!
Det siste sykkelstrekket var tyngst, fra krysset og ned til Anne si hytte på våte grusveier, sykkeldekkene sugde seg fast i grusen.
Vel fremme ble det litt mat, fyrte opp badstuen og forberedte oss mentalt til å bade i sjøen i nesten en liten stiv kuling. Kirsti var fornuftig som alltid, hun valgte badstuen fremfor sjøen, men vi andre som stupte uti det angret litt der og da, men hærre min hatt for en deilig følelse når vi var tilbake i badsstua!!

Til middag lagde vi «fiskepakke» med div godsaker oppi. Anne gjorde opp til flere forøk på å fyre i grillen uten å lykkes, så maten ble stekt i ovnen. Selvkomponert dessert av «man tager hva man haver» ble det også.
Tove rakk akkurat middagen, hun kom fra Kråkefestivalen (eller var det Kråkeslottfestivalen)ndagen brukte vi en fantog ble til søtil en spasertur etter fjæra før vi pakket og syklet til Lysnes for å ta båten hjem etter ndag. Kvelden ble brukt til kortspill, men undertegnede sovent av alle inntrykkene fra dagen . Fantastisk tur.
Takk til Anne som stiller sin hærlige hytte til rådighet år etter år
God sommer mine venner.







Ingen kommentarer: