Logg 24.04.19
Thur: Austeråsfjellet, Oppmøte kl 1830 Loggfører: Turid
Trimmingser: Toril, Torhill, Elisabet, Anne-grethe, Johanne, Lillian, Bente og Turid (8 stk)
Gåfraksjonen: Skulsfjorden, Oppmøte kl 1900 Loggfører: Kirsti H
Trimmingser: Kirsti H, Merethe, Kirst S, Tove og Synøve (5 stk)  Til sammen 13 stk
Vær: Nydelig, et par pluss og kveldssol
Føre: Greit felle- og klisterføre
Tidsbruk: 3 timer (Austeråasfjellet rundtur)

Kommentar:
Før vi kom så langt som til oppmøtested hadde Johanne og hennes litt for avslappa gjeng en sightseeingtur til Tromsdalen etter å ha hentet Anne-Grethe. Anne-Grethe kommenterte med at det alltid er noe med ho. Når ho møter presis blir det noe anna tull i stedet. Artig tull, vil jge påstå.En spent gjeng møtte opp på parkeringsplassen. Var det nok snø? Var den plukkråtten? Måtte vi ta påå spaserskoene og rusle i veikanten? Neida, vi tok på ski med feller. Anne-Grethe stilte med klister under skiene og det funka godt. Løype og skuterspor bar oss rimelig godt og vi tok turen rundt fjellet. Støv fra Sahara ga oss et usedvanlig flott lys. En helt fantastisk tur. Nedturen gikk også helt greit. Et par fall hører med. Mykt og godt underlag å lande på. Det hører også med at Torhill hadde snuar med på toppen. Deilig sjokolade og marsipan.











Kommentar Gåfraksjonen
Vi gikk ned til fergeleiet og tok en liten rast der før retur. På turen ned passerte vi Rudolf. Vi er nå veldig klar for en fjæra tur med bål.  Neste onsdag er 1. mai,  så da ble vi enige om at det er tid for en politisk tur -  Polithur. Onsdag 8. mai blir derfor neste mulighet, og da tra sikte på en fjæratur med bål  i Skulsfjord  hvis høvelig vær.
Synnøve målte at vi gikk ca 8 km på turen. På  hjemveien fikk  Kirsti H og Synnøve øye på  to rever som passerte over veien. Den ene  Mikkel Rev stoppet og kikket på oss, vi rakk akkurat og ta et bilde.






Ingen kommentarer: