Logg 08.05.2019
Tur: Johannetoppen
Trimmingser: Turid, Torhild, Elisabet, Johanne, Anne, Hilde (6 stk)
Gåffraksjonen: Kirsti H og Synøve (2 stk)  Tilsammen 8 stk
Oppmøte: Plassen ved Johannetoppen
Vær: Noget småkaldt og blåstig øverst
Føre: For det meste avbæra
Tidsbruk: 1,5 timer - ikke veldig nøye registrert
Loggfører: Hilde

Et sikkert vårtegn - Trimmingser på tur til Johannetoppen. Faktisk litt sikrere enn de andre vårtegnene; vi snakker 4 grader, sny i lufta, frisk vind på toppen og alle med votter på! Det va faktisk litt omvendt logikk denne onsdagen. Sol og godt vær dagene før og dagene etter. Så da fulgte vi på denne logikken, og det var ikke måte på kor flott det er å være ute i rufsevær. Det verste er at det er ektefølt og sant!! Undertegnede satte ekstraordinært stor pris på turen, etter å ha måtte sitte på benken ei tid.




Gåfraksjonens tur 8.mai. Kirsti og Synøve gikk en polithur da det var stor frafall og dårlig vær for bål i fjære som opprinnelig planlagt.
Kirsti gikk fra Fagereng til kirkeparken og møtte Synøve på mellomveien 19.45. I  kirkeparken kl 20 møtte vi de andre damene fra Kvinnefronten som skulle gjennomføre kvinnehistorisk natt. Målsettingen var å gjøre historiske kvinner (flesteparten nord norske, men også noen andre) mer synlige i bybilder ved å henge opp gateskilt med navn på kjente kvinner og noen små plakater med fakta om historiske kvinner.  Vi delte oss i grupper og Kirsti og Synøve gikk sammen med en tredje dame. Vi bega oss på hjemvei kl 22



Ingen kommentarer: