Logg 13.05.2020
Tur: Austeråsfjellet
Trimmingser: Turid, Grete, Elisabet, Ingeborg, Johanne, Bente, Hilde (7 stk)
Gåfraksjonen: Kirsti, Torhild, Synøve, Tove og og Beate (5 stk) til sammen 12 stk
Oppmøte: Parkering på nersida veien et godt stykke etter Finnvik-krysset
Vær: Sol og litt skarpt
Føre: ikke beste sort
Tidsbruk: 4 timer
Loggfører: Hilde

Våren med koronaen og snyen. Det med snyen tar vi ikke så tungt så lenge vi kan bruke den til noe. Når vi hadde samla gjengen (inkl. Grete som hadde parkert ved Finnvikkrysset), så traska vi i vei. Elisabet hadde med seg nykommeren Ingeborg, som var overlykkelig over å være på tur. Det til tross for at Elisabet hadde underslått hvor lang tur det er og at føret var passe forferdelig. Vi nøt oppturen, men det ante oss hva vi hadde i vente når vi skulle ned igjen. Er det noe som heter bløt skare? Kanskje. I alle fall helt umulig å ferdes på, og noen av oss trillet og datt, og trillet igjen. Litt utmattet og litt oppskrapt, men vi kom oss ned igjen. Oppturen er en opptur og nedturen er en nedtur.


















Kommentar Gåfraksjionen
Thur rundt sørlige øya fra Alfheim. med utforsking av fjæra fra folkeparken til Holtveien. Bart bortsett fra digert snødeponi.Vi gikk Mellomveien ned til fjæra, så gikk vi langs fjæra bort til Holt krysset. Det var VÅR. Deilig å gå på steiner i fjæra.
I Holt krysset snudde Synnøve og Kirsti. 
Tove, Beate og Torhild fortsatte opp Holtveien, tok inn på lysløypa og fulgte den til Prestvannet, da var det vinter igjen.
En nydelig tur. Det ikkje være bedre.😊








   

Ingen kommentarer: