Logg 11.03.23

Årsfest/Lasmohallan

Trimmingser: Bente, Johanne, Hilde, Audhild, Nina, Siri, Venche, Aase, Anne, Ruth, Elisabet, Torhild, Merethe, Lillian og Turid (15 stk)

Oppmøte: Johannes festgarasje kl 1800

Tema: Fugler


Loggfører: Turid


Kommentar: Ved oppmøte fikk deltakerne tildelt et kart av Johanne. Ved å følge kartet kommer de til froststasjonen som er betjent av Hilde. Deretter fulgte de kartet videre og havnet i akebakken i folkeparken. Den var betjent av Bente og Turid som hadde fyrt bål og tatt med akebrett til gjengen. Hilde stilte også på denne stasjonen med påfyll. Nå var det solbærtoddy med gin og anisboller som ble servert. Nydelig! Det ble en del aking. Det var gøy å leke!

Cirka klokka 1900 forlot vi akebakken og returnerte til Johanne sin festgarasje. Der ble det satt på bilder fra bloggen som Elisabet hadde plukket ut. Før maten var klar ble det fugledans og bli-med-dans. Årets tema var fugler. Da vi var klare for å spise fikk alle lov til å ta en titt på fuglelappen under tallerkenen sin. Det hører med at Ruth prøvde å tjyvtitte på lappen før det var klarert. Dette ble slått hardt ned på av festkomiteen. På lappen fikk alle beskjed om hva de skulle si, eventuelt gjøre når anledningen bød seg. Det ble det mye latter av. 

Det var mye god mat på bordet som alle hadde bidratt til. Før desserten fikk de som ikke hadde fått votter og skjerf utdelt det. Årets overraskelse kom også i år fra LIllian. Dama hadde produsert panneband til hele flokken. Og det i forskjellige størrelser! 


Johanne hadde studert bloggen og laget en quiz. Hun hadde fanget opp forskjellige benevnelser på turene våre og tatt utgangspunkt i det. 

Årets dessert besto av to flotte kaker som smakte nydelig!

Det mest seriøse innslaget var at årsfesten blir lagt ti cirka denne datoen framover.

Alle var enige om at festen var trivelige timer i lag!


















Ingen kommentarer: