Logg 07112012
Tur: Kaldfjorden
Trimmingser: Aase, Ellen, Mona, Trine, Vibeke, Grete, Anne-Grethe, Johanne, Guri, Turid, Hilde, Anne, Monika, Elisabet, Sidsel, Torhild og Merethe (17 stk)
Oppmøte: Kaldfjord kirke kl 1930
Vær: Blikkstille, et par minus og måneskinn
Føre: Vekslende underlag. Snø, is og bart
TIdsbruk: 2 timer og 15 minutter
Loggfører: Turid

Kommentar:
9 biler suste inn til parkering utenfor kirka mens haloweenspøkelsene rusla forbi. Uhuu. Ut av de 9 bilene kom det 17 damer. Ingen av dem hadde kledd seg ut. Mulig vi ikke trenger det lenger. Tror ikke vi skremte noen likevel. Trimmingser har god fart og plutselig var vi ved veis ende og ville gå mer. Vi fulgte stien så langt den gikk i et fantastisk flott lys. Ingen gatelys som stjal naturens eget lys. I snuinga toppa Torhild det hele med en ekte marsipansnuar av ypperste kvalitet. Hun hadde til og med med seg riktig antall uten at ho sjøl visste det. Konklusjonen på at ho må være synsk kom raskt. Vi har henne mistenkt for å ha deltatt på alternativmessa og innhentet noen kunnskaper vi andre ikke har. Mulig vi har ei Snåsa-dame under utvikling.  Sidsel var uheldig og falt på veien og valgte av den grunn og snu. Anne slo følge med henne. Da vi kom tilbake til kirka kom damene oss i møte med handleposer. De hadde benyttet anledningen til en tur på Eide handel til blant annet innkjøp av kveite.

I Johannes bil på hjemturen ble den nye James Bond filmen tema. Guri hadde et innlegg om mord og drap, hvilket gjorde de i forsetet nysgjerrige. De ville vite forskjellen på de to begrepene. Guri svarte meget reflekterende at James Bond drev på med drap. Jo Nesbø derimot, han skrev om mord. En lærerik hjemtur med andre ord.

Ingen kommentarer: