Logg: 21112012
Tur: Mellomvegen-Kvaløyvegen- Holtvegen-Egil Lindbergsvei med innlagt juleforberedelsesseminar
Trimmingser: Hilde, Turid, Johanne, Elisabet, Torhild, Guri, Mona, Anne, Kirsti H, Sidsel, Tone, Monika og Helle (13 stk)
Oppmøte Alfheim svømmehall kl 1830
Vær: Oppholdsvær, 0 grader og bris i luften
Føre: Holke og bart
Tidsbruk: Tur 1,5 timer. Seminar 2 timer
Loggfører: Turid

Kommentar:
10 damer møtte opp ved Alfheim svømmehall. Randi hadde tidligere advart oss mot å gå oppe på øya på grunn av svært glatte forhold der. Av den grunn la vi ruta ned Røstbakken og bortover Mellomveien. Her kom plutselig Kirsti inn i gruppa. Vi gikk videre langs Kvaløyvegen og her kom plutselig Hilde inn i gruppa per sykkel. Og sykkelen hadde løst forhjul må vite. Vi tok av ved Holtveien og gikk opp mot Elverhøy og ned igjen til Alfheimvegen og videre til Egil Lindbergsvei hvor seminaret skulle avholdes. Her dukket Monika opp. Hun hadde valgt å svømme. Det ble det ingenting ut av. Bassenget var bare halvfult med vann.

Det ble servet gløgg og andre godsaker av vertinnen, Hilde. Julekort ble skrevet til alle samarbeidspartnerne våre i året som gikk. Anne og Tone har jobbet iherdig med å få trykket opp julekort. Resultatet ble svært godt. Johanne som har vært en sterk pådriver til at vi skal kunne julesangene skikkelig som vi skal syne når vi går rundt byens fineste juletre hadde ordnet med fjorårets sanghefte. Vi ble enige om hvilke sanger vi skulle øve på og hvilke som skulle vrakes. Alle må kunne de valgte sanger og vers utenat til 19. desember. Til slutt var det utdeling av buttons med vår logo på. Anne har vært produsent for det produktet.

Ingen kommentarer: