Logg 10122014
Tur:Rundt sydspissen med påfølgende julekortseminar i Egil Lindbergsvei 5
Trimingser: Hilde, Elisabet, Grete, Kirsti, Guri, Sidsel, Audhild, Bente, Merethe, Johanne, Vibeke, Turid, Torhild og Anne (14 stk)
Oppmøte: Alfheim svømmehall kl 1830
Vær: Litt sludd og regn og temperatur som tilsier nedbøren
Føre: Delvis is og avbæra på asfalten
Tidsbruk: 3,5
Loggfører: Turid

Årets julekort gikk til: Vidar, Terje, Bjørn, Ole Thomas, Beates foreldre, Hustrykkeriet ved UNN, Løypemannskapet v/Kvaløysletta skilag, Løypemannskapet  v/Tromsdalen ski, FLYT AS, Løypemannskapet v/Tromsø bydrift, Henrik Romsaas v/Tromsø bydrift, Ronald Rydningen (Finnvikgammen), Skulsfjordgammen, Gutta på Skauen v/Per Rein, Bedriftsidretten v/Kjell Søreide, Troms turlag v/merkeutvalgets leder Pål Tengelsdal. Til sammen ble det skrevet 16 kort.

Kommentar
Turen startet ved Alfheim svømmehll, gikk videre til sydspissen. Noen valgte å hoppe inn i turen etter hvert. Fra sydspissen gikk turen til Holtbakken som var dagens klatreetappe. Vel oppe gikk turen til Egil Lindbergsvei 5 og Hildes residens for å produsere julekort. Hilde dekket bordet med diverse småmat og te. Medbrakt mat og drikke kom også fram. Dette bidro til at julekortskrivinga var av den effektive sorten. Grete skrev med påholden penn, Hilde holdt styr på julekortene, Turid fant adresser og Johanne tok vare på kortene og sørget for at det ble satt frimerker på. Frimerkene var sponset av Terje Berntsen. Alle bidro sterkt til at engasjementet var på topp og at det ikke oppsto stille stunder rundt bordet.
Underveis ble det også gitt muligheter for utenomsnakk. Bente kom med et sterkt ønske om at alle skulle presentere seg på nytt nå når vi vistes uten lue, skjerf og sånt. Dette ble gjort. I tillegg ble vi oppfordret av Vibeke til å si hvor og hva vi jobbet med. Kan hende det var på tide etter å ha vandret sammen i åtte år. Hilde informerte om vår søsterorganisasjon i Harstad som lyder navnet "Peis og Petunia". Navnet vakte en del misunnelse og vi kom fram til at Trimmings heter alle uansett og at vi i tillegg kan ha et regionsnavn. Dette navnet skal være klart i løpet av 2 år, altså når vi har tiårsjubileum. Johanne kom med en sak som må taes opp på neste årsmøte. Hun lurer på om Trimmings kan være en gave til en stakkars mann, at en mann skal få i gave å være med oss på en tur.
Torhild snakket om frittgående trimmingser fra Bo i nord. Både de med oguten pigger.
Til slutt ble sin sedvane tro å diskutere skrivefeilene i julesangheftet vårt før vi kunne øve på sangene. Sidsel ledet koret slik at vi ikke skled helt ut. Dessverre er vår dirigent på tur over atlanteren når vi skal gå rundtjuletreet, men vi får gjøre vårt beste.

Ingen kommentarer: